Velda Visvoeders

Automatische visvoeders zijn het makkelijkste hulpmiddel voor het verzorgen van vijvervissen. Het regelmatig geven van goede voeding, is de basis voor gezonde vissen.  lees verder...

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Voordelen van de Velda Fish Feeder Basic

De Fish Feeder basic is ontworpen om tot wel 8 keer per dag vissen van voer te voorzien. De hoeveelheid en het aantal keer voeren is eenvoudig in te stellen met de bedieningsknoppen op de visvoeder.  De automatische visvoeders van Velda worden vaak gebruikt door vijverliefhebbers met koikarpers. Bij deze vissen is een gezond en regelmatig voedingspatroon van cruciaal belang. Zonder een goed voedingspatroon zullen de vissen niet optimaal groeien en niet het gewenste kleurpatroon krijgen. Het apparaat heeft een inhoud van 2.5 liter. Hierbij moet rekening worden gehouden dat de Velda Visvoeder basic ontwikkeld is voor korrel en pelletvoer met een diameter van 3 tot 6 millimeter.


Specificaties van de Velda Fish Feeder Pro

Het verschil tussen de Velda Fish Feeder Pro en de basis versie zit hem niet alleen in het flitsende ontwerp. Zo kun je met de Pro versie wel 20 keer op een dag voer geven. Voor de visliefhebbers die het eetschema van haar vissen zo perfect mogelijk willen indelen raden wij aan om voor de professionele versie te kiezen. Hiermee zorg je ervoor dat je vissen optimaal groeien. Daarom wordt de automatische visvoeders als een zegen gezien door alle visliefhebbers.


Een ander verschil met de basisversie is dat de Fish Feeder pro op verschillende manieren bevestigd kan worden. Zo is het mogelijk deze aan de muur te bevestigen, in de grond te zetten met behulp van een grondpen of zelfs aan een paal te bevestigen. Ook wordt de automatische visvoeder geleverd met vier verschillende wormschroeven. Drie hiervan zijn voor korrel en pelletvoer van 3 tot 12 millimeter en de laatste voor vlokvoer. Met een visvoeder van Velda, vergeet je nooit meer je vijvervissen te verzorgen en ben je zeker van een zo optimaal mogelijke groei van je vijvervissen.