Velda Visverzorging

Voor een optimale visverzorging zijn verschillende zaken essentieel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het type voeding, de regelmatig van voeren en natuurlijk de hoeveelheid voer die wordt gegeven. lees verder...

Artikelen 1 tot 36 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Visvoeders

De Velda Visvoeders zijn gemaakt voor de vijvervissen liefhebbers, die over vissen beschikken die meerdere keren per dag om vissen te verzorgen is het juiste voer geven essentieel. Ook is het van belang om dit voor regelmatig en bij sommige vissen meerdere keren per dag te geven. Dit is vaak erg lastig, door werk, vakantie of door het simpelweg vergeten van de vissen. Om deze reden heeft velda de automatische visvoerder ontwikkeld, zodat je vissen zo goed mogelijk verzorgd worden.


Visvoer

Voor een goede visverzorging, is naast automatisch voederen, het uiteraard belangrijk om het juiste Velda visvoer te geven. Het bepalen van het soort voer wordt gedaan aan de hand van het ras van de vissen. Het visvoer van Velda is zo ontwikkeld, zodat het voer het water niet aantast en de filter minimaal belast. Hierdoor krijgen de vissen niet alleen de juiste bacteriën binnen, maar wordt er voorkomen dat het vijvermilieu wordt aangetast. Visvoer van Velda is in verschillende maten verkrijgbaar van 330 milliliter tot wel 15 liter.


Vismedicijn

Velda heeft verschillende vismedicijnen ontwikkeld om veelvoorkomende ziekte bij vijvervissen te genezen. Zie de desbetreffende pagina voor verdere informatie. Neem bij eventuele vragen contact op met een van onze visverzorging experts.