Velda Vijverpompen

Velda vijverpompen zorgen ervoor dat het vijverwater nooit stilstaat. Hierdoor zorg je voor gezonde vissen en een goede waterkwaliteit.  lees verder...

Artikelen 1 tot 36 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verschillende soorten vijverpompen

Bij de aanschaf van een nieuwe Velda vijverpomp moet er rekening worden gehouden met verschillende zaken. Vijverpompen moeten vanzelfsprekend van hoogwaardige kwaliteit zijn. Niet alleen omdat ze zo’n belangrijke functie bekleden, maar ook omdat deze het hele jaar aan staat. De energiekosten kunnen hierdoor snel oplopen. Om deze reden heeft Velda energiezuinige pompen ontwikkeld, zoals: de Velda Eco-Stream en de Velda Green Line. Deze zijn niet alleen erg zuinig, maar hebben daarnaast ook een levenslange levensduur. De vijverpompen van Velda zijn perfect te combineren met een divers aantal Velda Vijverfilters.


Het grootste deel van de vijverpompen worden gebruikt om een vijverfilter, UV-C lamp of fonteinpomp aan te drijven. Om deze reden kunt u bij aanschaf van deze vijverartikelen, het beste kiezen voor een Velda vijverpomp set. Als je kiest voor een set heb je niks meer nodig en kan de vijverfilter en vijverpomp eenvoudig worden aangesloten.


Keuze voor de juiste Velda Vijverpomp

De vijverpompen van Velda kunnen zowel in als buiten het water worden gebruikt. Super handig dus! Het belangrijkste aspect bij de keuze voor een pomp is de pompcapaciteit. Dit geeft aan hoeveel water er per uur kan worden verwerken. Hoe groter de vijver en hoe meer vissen en planten in het water, hoe groter de benodigde pompcapaciteit moet zijn. Om de juiste pomp te kiezen hebben wij filters beschikbaar gesteld, waarmee je makkelijk de meest geschikte vijverpomp kiest. Deze optie vind je links naast de verschillende Velda vijverpompen.