Velda Vijverpompen

Velda vijverpompen zorgen ervoor dat het vijverwater nooit stilstaat. Deze circulatie is noodzakelijk voor elke vijver, omdat stilstaand veel negatieve effecten voor de waterkwaliteit en de vissen in de vijver. Zo worden planten en vissen in stilstaand water vaker ziek en zullen zich dan ook prettiger voelen bij gebruik van een vijverpomp. Velda biedt verschillende vijverpompen aan, zoals de Velda Green Line en de Velda Eco Stream.

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

Verschillende soorten vijverpompen

Bij de aanschaf van een nieuwe Velda vijverpomp moet er rekening worden gehouden met verschillende zaken. Vijverpompen moeten vanzelfsprekend van hoogwaardige kwaliteit zijn. Niet alleen omdat ze zo’n belangrijke functie bekleden, maar ook omdat deze het hele jaar aan staat. De energiekosten kunnen hierdoor snel oplopen. Om deze reden heeft Velda energiezuinige pompen ontwikkeld, zoals: de Velda Eco-Stream en de Velda Green Line. Deze zijn niet alleen erg zuinig, maar hebben daarnaast ook een levenslange levensduur. De vijverpompen van Velda zijn perfect te combineren met een divers aantal Velda Vijverfilters.


Het grootste deel van de vijverpompen worden gebruikt om een vijverfilter, UV-C lamp of fonteinpomp aan te drijven. Om deze reden kunt u bij aanschaf van deze vijverartikelen, het beste kiezen voor een Velda vijverpomp set. Als je kiest voor een set heb je niks meer nodig en kan de vijverfilter en vijverpomp eenvoudig worden aangesloten.


Keuze voor de juiste Velda Vijverpomp

De vijverpompen van Velda kunnen zowel in als buiten het water worden gebruikt. Super handig dus! Het belangrijkste aspect bij de keuze voor een pomp is de pompcapaciteit. Dit geeft aan hoeveel water er per uur kan worden verwerken. Hoe groter de vijver en hoe meer vissen en planten in het water, hoe groter de benodigde pompcapaciteit moet zijn. Om de juiste pomp te kiezen hebben wij filters beschikbaar gesteld, waarmee je makkelijk de meest geschikte vijverpomp kiest. Deze optie vind je links naast de verschillende Velda vijverpompen.