Velda Floating Combi

Velda Clear Control

Velda Cross Flow

Velda Floating Combi

Velda UV-C Filters

Velda Giant BioFill

Velda Pond Skimmer

Velda Filtermaterialen

De Velda Floating Combi Filter 2500 is een vijverfilter die geschikt is voor vijvers tot 5000 liter. Het filter drijft op het wateroppervlakte en is nagenoeg onzichtbaar. lees verder...

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Werking van de Velda Floating Combi Filter

De werking van de Velda Floating Combi Filter berust op een speciaal filterproces.  De filter is een alles in 1 vijverfilter met UV-C unit, een pomp en filter materiaal. Het filtermateriaal bestaat uit een vervangbaar schuimpatroon waarin het water wordt gezuiverd. Het filterschim zorgt voor een doeltreffend filterproces, waarmee je gemakkelijk voor een schone vijver zorgt. Ook heeft het filterapparaat, zoals je in de bijgevoegde video kunt, zien een fonteinfunctie. Het gefilterde water wordt via de bovenzijde van de Floating combi vijverfilter uitgepompt wat voor een sfeer verhogend effect zorgt in je vijver.


Het onderhoud van de Floating Combi pomp

Ook bij de Floating Combi Filter pomp heeft Velda gedacht aan haar klanten, door het artikel duurzaam en makkelijk in onderhoud te maken. Het is aan te raden om jaarlijks de UV-C lamp in de vijverfilter te vervangen om blijvend te zorgen voor een gezonde vijver. De lampen van Velda hebben 30% langere levensduur en meer rendement in vergelijking met andere modellen en zijn daarbij eenvoudig te bestellen via onze webshop. Straling van uv-c lampen kan erg schadelijk zijn voor je ogen. Daarom heeft Velda er voor gezorgd dat wanneer je de uv-c lamp vervangt van het Floating Combi Filter deze automatisch uit gaat. Zo kun je nooit in de lamp kijken. De lamp gaat automatisch aan zodra je het Floating Combi Filter weer in elkaar zet.