Velda Clear Control

Velda Clear Control

Velda Cross Flow

Velda Floating Combi

Velda UV-C Filters

Velda Giant BioFill

Velda Pond Skimmer

Velda Filtermaterialen

De velda Clear Control zijn vijverfilters die werken op het druksysteem principe. Drukfilters zijn vijverfilters die meestal gebruikt worden voor middelgrote vijvers of kleinere vijvers met veel vijvervissen en/of planten.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Met een Velda drukfilter in de vijver, zorg je na een makkelijk en snelle installatie voor een gezonde en heldere vijver. Vijverfilters zijn de meest geschikte middelen om voor een gezonde vijver te zorgen. Het doel van een filter is om te zorgen voor een leefbare omgeving voor alle vissen en planten en het water helder en schoon te maken en houden. De Clear Control drukfilters zijn er voor vijver van 10.000 tot 30.000 liter.


Voordelen van Velda Clear Control drukfilters

Er zijn verschillende redenen om voor de Velda Clear Control drukfilters te kiezen. Bijvoorbeeld wanneer je een vijver wilt of hebt met een waterval. Dit vijverfilter kan hoge druk weerstaan. Dit maakt het mogelijk het water naar hoger gelegen delen in je vijver te pompen.

Ook heeft Velda bij het ontwerp van de drukfilters van de Clear Control serie rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid van het product. Doordat een vijverfilter vaak het gehele jaar aan staat heeft Velda ervoor gezorgd dat de filters erg energiezuinig zijn. Dit is niet ten koste gegaan van de kwaliteit van de filters. Deze gaan lange periodes mee en wij bieden dan ook een garantie van maar liefst twee jaar. Daarnaast is de Velda Clear Control ook erg makkelijk in het onderhoud. Zo kun je makkelijk filtermateriaal bestellen en vervangen en eventueel een UV-C unit installeren.


Om kosten te besparen is het aan te raden om indien nodig te kiezen voor een vijverfilter set. Wanneer je een set besteld van de Velda Clear control ontvang je niet alleen de filter zelf, maar ook een pomp, een UV-C unit, een filterslang en alle benodigde filtermaterialen.

Velda Clear Control 75 geschikt tot 30.000 liter

Velda Clear Contol 50 geschikt tot 20.000 liter

Velda Clear Control 25 geschikt tot 10.000 liter