Velda Vijverbescherming

Bescherm je vijver tegen ongewenste visite

Vijverbescherming is vaak iets waar pas aan gedacht wordt, wanneer het eigenlijk te laat is. Een grote ergernis van vijverliefhebbers is dat reigers, katten en andere vogels ook erg kunnen genieten van de mooie, kleurrijke vissen in de tuinvijvers. Om te zorgen dat je vissen veilig zijn, is het daarom aan te raden om voor voldoende maatregelen tegen deze dieren te zorgen. Met behulp van een van de effectieve Velda Vijverbescherming artikelen, bescherm je je vijver makkelijk en eenvoudig.

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Verschillende vijverbescherming mogelijkheden tegen reigers

Er zijn verschillende soorten Velda producten die voor deze bescherming kunnen zorgen. Zo kun je kiezen om je vijver af te dekken met afdeknetten. Deze zorgen niet alleen voor vijverbescherming tegen roofdieren, maar houden ook inwaaiende bladeren tegen. Je kunt ook kiezen voor de nieuwere vijverbescherming technologieën van Velda. Een van de meest effectieve producten om reigers en katten te verjagen is de Velda Laser Guard.


De Laser Guard detecteert wanneer er een roofdier in de buurt is en activeert dan een van de verschillende modus om je vissen te beschermen. Een van deze manieren is het afspelen van verschillende geluiden. Denk hierbij aan blaffende honden, het geluid van dodelijke kikkers en het geluid van reigers die in nood zijn. De roofdieren vluchten bij het horen van deze geluiden. De Velda Laser Guard gebruikt daarnaast ook lichtflitsen. Deze worden door reigers gezien als een dreiging en vluchten, voordat ze bij de vijvervissen in de buurt komen.


Bescherm je vijvervissen optimaal tegen reigers, katten en andere roofdieren

De Velda Stop Spinner is een ander artikel die kan bijdragen aan het beschermen van uw vijver. De Stop Spinner is niet alleen erg effectief, maar kan ook als decoratie worden gezien. Door het spiegelende effect worden ongewenste vogels afgeschrokken. Bij grotere vijvers raden onze Velda Vijverbescherming experts aan om meerdere Stop Spinners rond de vijver te plaatsen.


Velda Heron Stop Reflector is een andere optie om reigers weg te jagen. Dit is een drijvende bal die reflecteert en de ogen van roofvogels imiteert. Hierdoor schrikken reigers en durven ze niet richting de vijver te komen. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de meest effectieve vijverbescherming voor jouw situatie. Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Een van onze Velda vijverbescherming experts adviseert en helpt je graag verder.