Betalen

  • > Hoe kan ik betalen?
  • Veilig betalen kan bij ons op verschillende manieren. Je kunt bij Wishpel betalen door middel van:

   Betaalmogelijkheden - Nederland
  • - iDeal: Is de meest gekozen betaalmethode van Nederland. Vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankopen afrekenen via je eigen bank met internet bankieren. 
  • - Creditcard: Hiermee betaal je rechtstreeks met je Visa, Maestro, Mastercard of V pay.
  • - PayPal: Met PayPal betaal je snel, veilig en online met je eigen PayPal account. Hieraan kun je zowel je bankrekening als je creditcard koppelen. 
  • - VVV Cadeaukaart: Ook hier betaal je heel gemakkelijk met je VVV Giftcard. Voor deze betaal optie betaal je €1,95 per bestelling. Deze betaaloptie is mogelijk tot een bedrag van maximaal €50,-. Als het aankoopbedrag hoger is dan €50 euro, kunt u het resterende bedrag met een andere betaaloptie voldoen. 
  • - Afterpay: Betaal je bestelling nadat je deze hebt ontvangen. Na ontvangst van jouw bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te betalen. Deze betaalmethode is voor zowel particulier als zakelijke bestelling binnen Nederland mogelijk
  • - Vooruitbetaling per bank: Je kunt er ook voor kiezen na ontvangst van de factuur de betaling zelfstandig uit te voeren door middel van overschrijving of telebankieren. In beide gevallen dient de volledige betaling binnen 7 dagen na orderdatum op de rekening van Wishpel Webshops B.V. te zijn bijgeschreven. Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn ontvangen is vervalt je bestelling. Betaling dient te geschieden o.v.v. je ordernummer ten name van:
   Wishpel Webshops B.V te Hellevoetsluis
   Rekeningnummer: NL02 RABO 0107 3435 17 

   Betaalmogelijkheden – België/Buitenland
   - Bancontact/Mistercash: Is de meest gekozen online betaalmethode van België. Vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen via je eigen bank. 
   - Creditcard: Hiermee betaal je rechtstreeks met je Visa, Maestro, Mastercard of V pay. 
   - PayPal: Met PayPal betaal je snel, veilig en online met je eigen PayPal account. Hieraan kun je zowel je bankrekening als je creditcard koppelen. 
   - Afterpay: Betaal je bestelling nadat je deze hebt ontvangen. Na ontvangst van jouw bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te betalen. Deze betaalmethode is alleen in België mogelijk. Wij werken er hard aan om dit in de toekomst uit te breiden naar bedrijven. Je kunt bij ons wel gebruik maken van vooruitbetaling d.m.v. bankoverschrijving, iDeal, Creditcard, Paypal, VVV Cadeaukaart of Bancontact/Mistercash. 
   - Vooruitbetaling per bank: Je kunt er ook voor kiezen na ontvangst van de factuur de betaling zelfstandig uit te voeren door middel van overschrijving of telebankieren. In beide gevallen dient de volledige betaling binnen 7 dagen na orderdatum op de rekening van Wishpel Webshops B.V. te zijn bijgeschreven. Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn ontvangen is vervalt je bestelling. Betaling dient te geschieden o.v.v. je ordernummer ten name van:
   Wishpel Webshops B.V te Hellevoetsluis
   Rekeningnummer: NL02 RABO 0107 3435 17 

  • Kan ik ook achteraf betalen?
   Ja, wij bieden achteraf betalen aan door middel van Afterpay. Na ontvangst van jouw bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te betalen. Voor deze betaal optie betaal je €1,95 per bestelling. Deze betaalmethode is voor zowel particulier als zakelijke bestelling binnen Nederland mogelijk. In België bieden wij deze betaalmogelijkheid aan voor particulieren klanten. Wij werken er hard aan om dit in de toekomst uit te breiden naar bedrijven. Je kunt bij ons wel gebruik maken van vooruitbetaling d.m.v. bankoverschrijving, iDeal, Creditcard, Paypal, VVV Cadeaukaart of Bancontact/Mistercash. 

  • > Mijn betaling is mislukt, wat nu?
  • Je kunt het totaalbedrag van de bestelling binnen 7 dagen handmatig overmaken o.v.v. je ordernummer. Dit kan door middel van internetbankieren, overschrijving, creditcard of via je PayPal account. Of je kan er voor kiezen de bestelling opnieuw te plaatsen en alsnog met de gewenste betaalmethode af te ronden. Wij sturen de bestelling dan zo spoedig mogelijk naar je toe!

   Wishpel Webshops B.V.
   Te Hellevoetsluis
   IBAN / Rekeningnummer: NL02 RABO 0107 3435 17
   BIC: RABONL2U

  • > Kortingscode/cadeaubon gebruiken?
  • Je kan gebruik maken van een kortingscode of cadeaubon door de code in te vullen bij de stap ‘betalen’ in je winkelwagen. Door op het + plus icoon te klikken wordt er een invoerveld zichtbaar.

  • Werkt de code niet?
  • Controleer of je de code exact overgenomen hebt. Let hierbij op: hoofdletters, spaties, en cijfers. Ook is het belangrijk om te controleren of je de code uit betrouwbare bron hebt ontvangen. Er zijn namelijk ongeldige codes in omloop. Als de code na deze stappen nog niet werkt dan zou het kunnen dat de code niet meer geldig is. Wij kijken dit graag voor je na. Neem gerust contact met ons op via de Wishpel klantenservice.

   Een cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld. Mocht je een aankoop hebben gedaan met een cadeaubon en onverhoopt het product terug sturen, dan krijg je het bedrag terug in de vorm van een cadeaubon.

  • > Vergeten code te verzilveren?
  • Heb je net een bestelling geplaatst maar ben je vergeten om je kortingscode of cadeaubon te verzilveren? Stuur dan een mailtje naar onze klantenservice met daarin de code die je wilt gebruiken, je ordernummer, naam en bankrekeningnummer. Wij zullen dan controleren of de code nog geldig is. Zo ja, dan storten we het bedrag van je kortingscode of cadeaubon zo spoedig mogelijk terug.

  • > Wat is het rekening nummer?
  • Het IBAN-nummer van Wishpel Webshops en de BIC-code vind je hieronder. Vermeld altijd je ordernummer in de omschrijving.

  • IBAN: NL02 RABO 0107 3435 17 
  • BIC: RABONL2U 

 • > Ik wil een excl. btw factuur
 • Op de factuur staat standaard de prijs inclusief BTW en exclusief BTW vermeld. Een exclusief BTW factuur en betaling is alleen mogelijk voor bedrijven uit het buitenland. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling het juiste land en vul het BTW-nummer in. Deze wordt doormiddel van een security check gecontroleerd. Je kunt dan automatisch exclusief BTW betalen.