Velda Beluchtingspompen

Velda beluchtingspompen voorzien de vijvervissen van voldoende zuurstof. Dit zorgt voor gezonde en energieke vijvervissen, zelfs tijdens de zomermaanden. lees verder...

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Een beluchtingspomp kiezen

Bij het kiezen van de meest geschikte beluchtingspomp moet er rekening gehouden worden met een aantal zaken, zoals de grootte van je vijver en het aantal vissen. Voordat je een pomp kiest is het daarom belangrijk om het aantal liters in je vijver te berekenen. Wanneer je dit hebt gedaan kun je  eenvoudig in de linkerzijde van de pagina filteren op het aantal benodigde liters. Ook kun je in de specificaties van de producten zien voor hoeveel liter de beluchtingspompen geschikt zijn.


Naast de inhoud van je vijver is het bij de keuze van de beluchtingspomp ook belangrijk om het aantal vissen in je vijver in overweging te nemen. Hoe meer vissen in de vijver hoe meer zuurstof er nodig zal zijn. Het aantal planten in een vijver kan ook een rol spelen bij de hoeveelheid zuurstof in het vijverwater. Onderwaterplanten dragen net als een Velda beluchtingspomp bij aan de hoeveelheid zuurstof van je vijver.


Verschillende soorten Velda beluchtingspompen

Velda staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit als het om beluchtingspompen gaat. De luchtpomp werkt elke minuut van de dag. Om deze reden is het voor de verschillende Velda producten van belang dat deze niet alleen kwalitatief goed. Maar ook dat de producten energiezuinig zijn. Alle zuurstofpompen van Velda zijn erg zuinig en gaan lang mee. Vragen over een van de beluchtingspompen? Neem dan contact op met een van onze Velda experts.